علت گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک

گیربکس از قطعات زیادی تشکیل میشود که چرخ دنده ها از مهمترین قطعات گیربکس میباشند ، قطعات دیگری همچون کاسه های گیربکس ، صفحات گیربکس ، شیر برقی ، پمپ ، توربین ، باندهای گیربکس ، رینگ ، اورینگ و… نیز از قطعات گیربکس بشمار میرود. هر کدام از این قطعات عمر مفید خود را داشته و پس از مدت زمان معینی باید نسبت به تعویض یا تعمیر آن اقدام کنید.

علت گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک

در تعمیر گیربکس لکسوس، در شاخه ی  گاز هرز خوردن خودرو به این صورت است که در حالی که شما خودرو را گاز میدهید نیرویی از طرف موتور به گیربکس برای حرکت رو به جلو خودرو وارد نمیشود و دارای علت های گوناگونی ازجمله خرابی صفحه کلاچ ، خرابی شیرهای برقی ، خرابی ساعت گیربکس ، سوختن باند ترمزها و… است. روغن گیربکس از موادی تشکیل شده که خاصیت روانکاری و خنک کنندگی قطعاتی همچون قطعات جعبه دنده و دیفرانسیل را دارد.

علت گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک

بهترین روغن گیربکس دارای چه ویژگی هایی میباشد؟

گرانروی مناسب : روغن گیربکس باید با اندازه کافی سیال باشد به عبارتی گرانروی مناسبی داشته باشد.

پایداری و مقاومت بالا : روغن گیربکس باید مقاومت بالایی در برابر سفت شدن در حرارت های بالا را داشته باشد.

کف نکردن : اگرروغن گیربکس کف کند یا حباب هایی روی آن تشکیل گردد نمیتواند لایه ی مناسبی را بر روی دندانه ها و چرخ ها ایجاد کند.

ضد زنگ باشد : روغن گیربکس باید ضد زنگ باشد تا بتواند از خوردگی سطوح فلزی جلوگیری کند.

مقاومت و پایداری در برابر دماهای بالا : روغن گیربکس به گونه ای نقش خنک کنندگی سیستم رادیاتور را بر عهده دارد پس خود باید مقاومت و پایداری بالایی در برابر حرارت بالا نشان دهد.

زمان دقیق تعویض روغن گیربکس درون دفترچه راهنمای هر خودرو ذکر شده است و همچنین زمان تعویض روغن گیربکس بسته به اتوماتیک و یا دستی بودن گیربکس متفاوت است. و اما نکته حائز اهمیت آن است که اگر در هنگام تعویض دنده با مشکل مواجه شدید حتما زودتر از زمان مقرر نسبت به تعویض روغن گیربکس اقدام نمایید.

تعویض روغن و تعمیر گیربکس لکسوس بدون دستگاه، از آنجایی که تعویض روغن گیربکس اتوماتیک بسیار اهمیت دارد و در تعمیر گیربکس لکسوس به شما توصیه میگردد که خودروی خود را به تعمیرگاه های تخصصی و افراد کار آزموده و مجرب برای تعویض روغن ببرید که تعمیرگاه تویولند مناسب ترین انتخاب برای شما خواهد بود.

مراحل تعویض روغن گیربکس بدون استفاده از دستگاه

مرحله اول : روغن گیربکس در دمایی که خودرو حالت روشن دارد بهتر خالی میشود پس به مدت چند دقیقه خودرو را روشن نگه داشته و سپس آن را خاموش کرده ، با استفاده از جک خودرو را بلند کرده و به زیر خودرو بروید.

مرحله دوم : پیچ های هر سمت سینی گیربکس اتوماتیک را باز کرده و اجازه دهید روغن از آن خارج شود.

مرحله سوم : پس از آن که روغن تخلیه شد نوبت تعویض فیلتر میرسد که قبل از آن باید مخازن گیربکس را با استفاده از شوینده و یا دستمال ، تمیز کنید و سپس فیلتر جدید را نصب کنید.

مرحله چهارم : واشرهای جدید را روی سینی گیربکس اتوماتیک نصب کرده و با استفاده از گریس سینی گیربکس اتوماتیک را به جای قبلی خود برگردانید.

مرحله پنجم : در این مرحله روغن گیربکس را به مخزن مربوطه اضافه کنید ، میزان روغن مورد نیاز در دفترچه خودرو ذکر شده است.

تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس با استفاده از دستگاه

تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس با استفاده از دستگاهی به نام ساکشن نیز امکان پذیر است. ساکشن دستگاهی است ، که دارای دو مخزن جهت تخلیه روغن کهنه و اضافه کردن روغن جدید است و با استفاده از برق کار میکند . توصیه میگردد برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس حتما از دستگاه ساکشن استفاده کنید زیرا تعویض روغن به وسیله ی دستگاه ساکشن دارای مزایای زیادی نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس به روش دستی و بدون استفاده از دستگاه است.